WTF wil ik

Wellicht wat misleidend, het kopje van deze pagina. Misschien was je een beetje geschokt of vond je het stiekem interessant?

WTF staat wel ergens voor. Het staat voor het werk dat ik zoek: Webredacteur, Tekstschrijver en Fotograaf, gecombineerd in één functie. Bijvoorbeeld in de functie van communicatiemedewerker of webredacteur.

Natuurlijk heb ik hier ervaring mee. En niet alleen door deze website te maken en beheren, blogs te schrijven en foto’s te maken.

In mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan op verschillende gebieden. Meer daarover lees je op mijn Linkedin profiel of open mijn CV.

De ervaringen uit andere functies neem ik weer mee naar mijn volgende functie. Plannen en organiseren bijvoorbeeld, komt altijd van pas en ik doe het met veel plezier.

Ik neem natuurlijk niet alleen werkervaring mee maar ook mijn persoonlijkheid en mentaliteit. Mijn werk doe ik met plezier en als het kan help ik mijn collega’s graag. Ik leer snel en begin mijn werkdag vroeg en met enthousiasme.

Is het nog niet duidelijk voor je wat ik graag doe of welk werk ik zoek? De snelste manier is door naar het resultaat te kijken: deze website.

En waar staat WTF ook alweer voor?!

BEST VREEMD DAT OP DEZE PAGINA GEEN LEUKE FOTO TE ZIEN IS VAN DEGENE OM WIE HET GAAT: RAFFAELLA AMMAZZINI. BEN JIJ FOTOGRAAF EN WIL JE DAT IK OVER JOU BLOG? DAN MAG JE GELIJK EEN MOOIE FOTO VAN MIJ MAKEN! STUUR MIJ EEN BERICHTJE VIA HET CONTACTFORMULIER ONDERAAN DE VACATUREPAGINA.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Follow Work The Net on WordPress.com
Sabine Schippers ★ Tekstschrijver
Work The Net Sabine Schippers Tekstschrijver
Volg mij
Spreek mij aan
%d bloggers liken dit: