9e lustrum Alecto

Fotograaf Raffaella AmmazziniIn mijn zoektocht naar een baan als communicatieprofessional schreef ik een blog over Bart Jan Westerduin, wie kent hem niet? Voor het 9e lustrum van hockeyclub Alecto zocht hij een fotograaf en dacht op zijn beurt aan mij. Ik had nog nooit op een hockeyveld of hockeyfeest gestaan, maar 2 dagen bij Alecto maakten veel goed, ik was enthousiast. Een relaxte sfeer, open mensen en alles was goed geregeld. Niet alleen een ideale omgeving om te fotograferen, maar ik zou bijna zelf gaan hockeyen!

Zoveel mensen, zoveel foto's. Er zijn er meer dan alleen deze selectie. Klik onderaan deze pagina op de link en bekijk alle foto's.
Vind je deze foto's leuk maar had je de indruk dat jij ook was gefotografeerd? Kijk dan of je jouw foto's kunt vinden.
Advertentie
Tagged with: , ,
Geplaatst in Fotografie, Mensen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Follow Work The Net on WordPress.com
Sabine Schippers ★ Tekstschrijver
Work The Net Sabine Schippers Tekstschrijver
Volg mij
Spreek mij aan
%d bloggers liken dit: